16 de març de 2020
16.03.2020
Castelló d'Empúries

Castelló prepara un equip de voluntaris de suport al confinament

L'objectiu és ajudar a les persones vulnerables perquè tinguin a l'abast les necessitats bàsiques cobertes sense haver de sortir de casa

16.03.2020 | 17:48
Castelló prepara un equip de voluntaris de suport al confinament

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha activat un servei de voluntariat de suport al confinament. L'objectiu és ajudar a les persones vulnerables perquè tinguin a l'abast les necessitats bàsiques cobertes sense haver de sortir de casa. De moment s'ha facilitat un número de telèfon 972 250 426 (de 8 h a 14 h) perquè tant les persones que vulguin formar part del voluntariat com les persones que ho necessitin deixin els seus contactes. A partir d'aquí, els serveis socials de l'Ajuntament es posaran en contacte amb els voluntaris i les persones que ho necessitin per tal de coordinar-ho.

És important que tothom respecti estrictament les instruccions i recomanacions del serveis socials per tal de garantir la seguretat de les persones participants.

Tal com s'ha especificat anteriorment, aquest servei estarà coordinat per professionals de l'Acció Social de l'Ajuntament de Castelló d¡Empúries i és un complement als serveis ordinaris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent