L'emblemàtic cinema Las Vegas situat al centre Sant Pau, en ple centre de Figueres, tornarà a obrir les seves portes a partir del pròxim 19 de desembre gràcies a uns nous gestors comercials, l'empresa Picking SPI, que disposen d'altres sales de cinema a ciutats com Palamós, Sant Cugat del Vallès o Marbella.

A partir de la intermediació de l'Ajuntament de Figueres amb la propietat de l'equipament i els anteriors gestors, s'ha facilitat perquè la ciutat de Figueres no perdés aquest establiment i poder disposar d'una oferta de cinema al centre de la ciutat, a partir d'una gestió professional i rigorosa que oferirà una programació comercial de primer nivell amb pel·lícules com Frozen 2, Star Wars o Jumanji, entre d'altres.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha volgut destacar que "des del passat agost hem intercedit entre les parts per desencallar aquest problema i facilitar la reobertura dels Cinemes Las Veges". A més, Lladó ha recordat que "hem d'agrair la dedicació i predisposició de l'anterior gestor, així com l'aposta professional i de qualitat que realitzaran els nous gestors, que permetrà reforçar la capitalitat cultural Figueres".