30 de octubre de 2019
30.10.2019
Figueres

'Som l'Espurna, Som liles, Som Castellers' el nou vídeo dels Merlots de Figueres

Surt l'spot de la Colla Castellera de Figueres per la recta final de temporada amb la intenció de fer una crida a ajudar-los a fer realitat el 8

30.10.2019 | 12:36
'Som l'Espurna, Som liles, Som Castellers' el nou vídeo dels Merlots de Figueres

S'acaba temporada i els Liles estan preparant la recta final. Els queda 6 assajos i dues actuacions, diumenge 10 a Vic i diumenge 17 a casa a Figueres. Volen portar les seves màximes construccions i treure a plaça el seu primer 4d8 de la història. Dues oportunitats per aconseguir aquesta fita i necessiten omplir el local i a plaça. Fan la última crida a entitats, col.lectius i ciutandants a vestir-se de lila i fer pinya per aconseguir aquesta gran fita. Acaba de sortir l'spot de la Colla Castellera de Figueres per la recta final de temporada.

El seu cap de Colla, Ignasi Cabre, " hem arribat molt lluny els assajos. Tenim el castell a punt i ens falta aquell petit plus de les grans ocasions " i el seu President, David Pujol, insisteix "Aquests últims anys hem estat el costat de molts col.lectius, lluites i pobles, mai hem fallat i sense cap dubte hi havíem de ser. Ara demanem que la gent que ens estima i ens aprecia pel que som i representem vinguin a donar-nos un cop de mà els últims assajos com el dia 1 o 8 o 15 de novembre i sobretot a Vic i Figueres"

A cada assaig especial tindran per tots aquests que vinguin ajudar la samarreta lila de regal, la faixa a punt i un bon humil sopar. A les actuacions l'autocar i el dinar dels desplaçament també correrà a càrrec dels Liles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent