L'Ajuntament de Castelló ha aprofitat les vacances del curs escolar per fer tasques de manteniment i millores a les escoles del municipi. Als tres centres d'Educació Infantil i Primària s'hi han fet treballs de jardineria, fusteria, lampisteria, pintura i adequació dels patis, i reparacions de panys, portes o mobiliari, vidres, endolls, interruptors i bombetes, i diferents instal·lacions. Els treballs han costat 5.500 euros de material.

A part del manteniment, també s'han realitzat inversions concretes. L'Institut-Escola El Bruel d'Empuriabrava, que encara no disposava d'algun equipament necessari, s'hi ha realitzat una pista poliesportiva amb cistelles de bàsquet, porteries i l'enllumenat, així com una tanca més elevada. Aquesta actuació ha suposat una inversió de 48.000 euros. També s'ha renovat la zona del sorral del pati d'Educació Primària, dotant-lo d'un porxo metàl·lic, amb un cost de 12.000 euros.

L'escola Ruiz Amado comença el curs estrenant un nou tancament per a les bicicletes, amb tanca de fusta i rampa d'accés, amb un cost de 3.500 euros. També s'han renovat els lavabos de la planta baixa de l'edifici vell.

A l'Escola Joana d'Empúries, està previst aixecar el sorral del pati d'Educació Infantil, amb un cost de 3.300 euros.