El Setmanari de l'Alt Empordà i el Servei Educatiu de l'Alt Empordà recompensen l'enginy literari d'aquells alumnes amb dots per a l'escriptura creativa, a través dels Premis de Narrativa Periodística Diàlegs d'EducacióPremis de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació. Aquest dijous, 4 d'abril, es donen a conèixer els noms dels guanyadors, finalistes i accèssits d'aquest any, en un acte a l'Auditori del Convent dels Caputxins de Figueres, a les 6 de la tarda.

El 16 de març passat, els alumnes participants, en la categoria de 3r d'ESO i de 6è de Primària, van ser convocats per fer les redaccions.

15

Alumnes de 3r d'ESO participant en el Premi de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació

11

Alumnes de 6è de Primària participant en el Premi de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació

En l'acte d'entrega de guardons, el periodista, director de cinema, escriptor i professor David Ruiz és el ponent convidat a explicar, a l'auditori, què és per a ell, La gran aventura del procés creatiu i altres contes, tal com ha titulat la seva conferència.

Els textos seleccionats els ha valorat un jurat format per la presidenta del Consell Comarcal, Montse Mindan; el gerent del Setmanari de l'Alt Empordà, Carles Ayats; els mestres de Primària Lurdes Casadellà i David Pujol, les professores d'ESO Olga Tribulietx i Montse Giménez; la inspectora del Departament d'Educació Consol Iglesias; Nati Vilanova, en representació de les biblioteques, i Pili Arnáiz, en representació del SEAE.