03 de abril de 2019
03.04.2019
Educació

El lliurament dels Premis Diàlegs d'Educació se celebra a l'Auditori dels Caputxins

David Ruiz és el ponent convidat per parlar sobre «La gran aventura del procés creatiu»

03.04.2019 | 19:00
Els participants de 3r d'ESO i de 6è de PRI d'aquesta edició.

El Setmanari de l'Alt Empordà i el Servei Educatiu de l'Alt Empordà recompensen l'enginy literari d'aquells alumnes amb dots per a l'escriptura creativa, a través dels Premis de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació. Aquest dijous, 4 d'abril, es donen a conèixer els noms dels guanyadors, finalistes i accèssits d'aquest any, en un acte a l'Auditori del Convent dels Caputxins de Figueres, a les 6 de la tarda.

El 16 de març passat, els alumnes participants, en la categoria de 3r d'ESO i de 6è de Primària, van ser convocats per fer les redaccions.

En l'acte d'entrega de guardons, el periodista, director de cinema, escriptor i professor David Ruiz és el ponent convidat a explicar, a l'auditori, què és per a ell, La gran aventura del procés creatiu i altres contes, tal com ha titulat la seva conferència.

Els textos seleccionats els ha valorat un jurat format per la presidenta del Consell Comarcal, Montse Mindan; el gerent del Setmanari de l'Alt Empordà, Carles Ayats; els mestres de Primària Lurdes Casadellà i David Pujol, les professores d'ESO Olga Tribulietx i Montse Giménez; la inspectora del Departament d'Educació Consol Iglesias; Nati Vilanova, en representació de les biblioteques, i Pili Arnáiz, en representació del SEAE.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent