06 de octubre de 2018
06.10.2018
Roses

Roses organitza una nova fira de tres dies que posa en valor la cervesa artesanal

La idea és crear un aparador per als cervesers artesanals, en un entorn amb concerts i parades per a les entitats benèfiques

06.10.2018 | 14:58
The Penguins porten Reggae per Xics a la fira rosinca.

Els dies 12, 13 i 14 d'octubre, Roses acollirà la I Fira de la Cervesa Artesana & Music, una nova proposta lúdica que uneix música i cervesa artesana. Els cervesers artesanals i associacions interessats a participar en aquesta mostra tenen fins al 9 d'octubre per inscriure's La realització de la fira tindrà lloc a l'Illa d'Ítaca (davant dels Cinemes de Roses), que també obre la participació a les associacions benèfiques del municipi que vulguin donar a conèixer les seves propostes i recaptar fons amb la venda de productes.

Es poden inscriure a la proposta els productors de cervesa elaborada amb ingredients tradicionals (malt d'ordi o altres cereals en gra, llevat seleccionat, llúpol...) i fabricació manual per sobre dels procediments mecànics, que doni com a resultat un producte individualitzat, que no es produeixi en grans sèries i realitzat per microempreses.

A més de les parades de cervesa artesana, s'habilitarà un espai per a associacions benèfiques inscrites al Registre Municipal d'Entitats, que podran aprofitar aquest esdeveniment per donar a conèixer i recaptar fons per a les seves propostes i activitats.

La fira iniciarà la seva activitat el divendres, dia 12 d'octubre, a partir de les 16.00 h, amb l'obertura d'estands. A les 20.00 h, Joan Pau Cumellas i Tòfol Martínez Band (blues), obriran l'apartat musical, que seguirà amb el concert del grup de versions rock The Bazaga's (22.00 h).

Dissabte, dia 13, la fira obrirà al matí, a les 10.00 h, concentrant les actuacions musicals a partir de les 18.00 h amb el concert familiar Reggae per Xics (18.00 h), The Leftovers Band (20.00 h) i Removida (22.00 h).

El darrer dia, diumenge, 14 d'octubre, la fira obrirà de 10.00 a 14.00 h i comptarà amb el concert de Txell Sust i August Tharrats Trio (swing-jazz), a les 12.00 h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent