Pavel, un estonià de 30 anys, s'ha convertit en el protagonista d'una increïble anècdota. Aquest turista gaudia d'unes agradables vacances a Cervinia (al nord d'Itàlia) quan, després d'una gran festa en la qual no va escatimar amb l'alcohol, es va desorientar de camí al seu hotel.

Segons publica'La Stampa', Pavel va prendre un sender de neu que en lloc de al seu hotel el va portar a ascendir per una muntanya dels Alps. Malgrat la seva confusió i que la roba que portava no era la més adequada, el turista va seguir escalant fins i tot els trams més complicats.

En un moment donat, Pavel va reconèixer la silueta d'una casa a la qual va entrar forçant el pany amb la seva clau de l'hotel, pensant que es tractava de la seva habitació. Però la veritat és que no era així, sinó al restaurant 'Igloo', situat a 2.400 metres d'altura.

Un cop dins, Pavel es va posar a dormir i va ser trobat al matí següent per dos empleats del restaurant.

La veritat és que mentre el turista dormia plàcidament els efectius de rescat van activar l'operatiu de recerca després denunciar-la seva desaparició. Ara aquest jove estonià s'enfronta a una multa per aquestes tasques dels efectius.