El bon temps sembla somriure al conjunt peraladenc. Aquest migdia, el sol i els gols han estat del costat local en la que ha estat la tercera victòria consecutiva de l'equip d'Arnau Sala davant d'un Rubí lluitador i ben col·locat en el camp. Els visitants s'han avançat en el marcador en el minut 10. Vint minuts després, Marc Mas ha aconseguit el gol de l'empat en superar per baix el porter rival.

A la segona part, tot era possible, però han estat els empordanesos els més encertats davant de la porteria visitant. La bona feina de conjunt s'ha vist recompensada en el minut 82 amb el 2-1 marcar per Kike Sánchez. Amb aquests tres punts, el Peralada s'allunya una mica més del pou de la classificació.