El Peralada té catorze jornades per endavant per sumar deu punts i deixar segellada la permanència en la temporada del retorn a Tercera Divisió. Els 45 punts són la xifra màgica que solen marcar la salvació i els de Nacho Castro van pel bon camí (35) després del triomf aconseguit diumenge passat davant el Sabadell B (2-0). En el quart partit consecutiu marcat per la tramuntana, els peraladencs, sense habituals com Jaume Duran ni Guillem Cornellà, i amb Mate a la banqueta, van adaptar-se millor al vent amb un gol a cada meitat.

Des del 28 de setembre

L’1-0, jugant en contra de vent, va ser d’Aleix Feixas, pitxitxi de l’equip en el tram inicial del curs que va aprofitar una assistència de Litus Sala (25’). L’exjugador del Figueres no marcava des del 28 de setembre, quan van augmentar-li unes molèsties a la planta del peu que el van deixar tres mesos sense jugar. Feixas, autor de cinc gols, va veure com la que ha de ser la seva parella en atac, Coro, també es mantenia aliat amb el gol aquest 2015 i va sentenciar el duel contra els vallesans a la segona part (72’). El banyolí acumula sis gols, la meitat dels quals a la segona volta del campionat.

Podeu ampliar la informació del futbol regional altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.