El Peralada visitava el camp de l'Ascó amb la intenció de disputar, al conjunt local, la posició de promoció que ocupava abans d'iniciar-se el partit. Tot i que els de Nacho Castro van plantejar un bon partit i van saber competir davant d'un dels conjunts més en forma en aquest tram de temporada, un gol de Roigé a un quart d'hora del final va ser suficient perquè els tarragonins aconseguissin assegurar els tres punts.

El partit va començar amb feina per a Toni Montero, amb dues aproximacions perilloses de l'Ascó en els primers minuts, però si bé la primera de Cristino va sortir desviada, el xut de Virgili al minut 7 va ser atrapat pel porter altempordanès sense gaire dificultats i, un minut més tard va haver-se de lluir per desviar un xut d'Eizaguirre. La rèplica del Peralada va arribar al minut 11, doncs Romero va rematar un servei de banda al travesser de la porteria defensadaper Chiné.

El Peralada, però, encara havia de disposar d'una ocasió molt més clara per avançar-se en el marcador. Passada la mitja hora de partit, Coro recollia una pilota morta a l'eix de la defensa local i encarava Chiné, qui va haver de treballar de valent per aturar el xut de l'ariet del Peralada. En aquest final de la primera part els altempordanesos esvan créixer i, en el 36, Romero va tornar a posar a prova el porter local amb un fort xut llunyà, que el porter local va aconseguir refusar amb problemes.

Aquestes accions van fer reaccionar els locals i en els últims minuts es van acostar amb molt més perill a la porteria de Toni Montero.

A la segona part el Peralada va començar apretant fort i Borja, després d'una bona jugada individual, xutava des de la frontal, però el seu xut va sortir desviat permolt poc. Aquesta va ser l'acció més perillosa d'un Peralada que, mica a mica, anava veient com l'Ascó els anava guanyant terreny i es feia amb el domini del joc. En el 57 Gabernet va llançar un xut centrat que Toni Montero va aconseguir aturar sense problemes i, en el 61 Del Moral enviava la pilota al pal. Gerard Roigé, que havia entrat en el minut 64, va aconseguir, en el 77, avançar els locals en el marcador, després d'aprofitar una assistència d'Edu Vives i connectar unxut creuat ajustat al pal i condemnant a un bon Peralada a tornar, sense sumar, de la seva visita a terres tarragonines. La propera jornada el Peralada tornarà a jugar al Municipal, davant un Cerdanyola del Vallès que encadena quatre jornades sense vèncer.