Troballa macabra la d'uns caçadors que dissabte a la tarda estaven caçant per la zona de la carretera que porta de Sant Hilari fins a Osor. Estaven fent la batuda del senglar i van trobar que els seus gossos s'havien desviat de la zona i van trobar una tenda.

La sorpresa va venir quan van trobar que hi havia restes d'ossos antics a fora i en mirar a dins hi van trobar un crani humà. Per l'estat de les restes fa pensar que el cadàver ha de ser antic i també per l'estat de la tenda de campanya, que estava situada a prop de la riera d'Osor.

Els caçadors van alertar els Vigilants i al seu torn els Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners que a dos quarts de sis de la tarda van rebre l'avís d'aquesta troballa macabra. Van anar al lloc i es va procedir a l'aixecament de les restes òssies. No es va trobar cap tipus de documentació a la zona que pugui acreditar de qui es podria tractar.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Santa Coloma es troba al càrrec de la investigació de la troballa. D'entrada els ossos localitzats en aquesta àrea boscosa de Sant Hilari Sacalm no presenten signes de violència però estan essent analitzats pels especialistes a l'Institut de Medicina Legal i Forense de Girona.

En paral·lel, els Mossos d'Esquadra estan mirant entre els fitxers de persones desaparegudes per tal de veure si n'hi ha de la zona i també si alguna de les descripcions de persones desaparegudes es poden aproximar a les de les restes òssies que estan analitzant.