L'ambient de Carnaval es respira a l'Escala. Aquest dissabte, la rua infantil ha estat multitudinària. Molts nens i nenes, acompanyats de familiars i amics, han recorregut el centre del municipi, fins arribar al patí de l'escola Empúries, on han fet la tradicional xocolatada. Després, al pavelló, ha estat l'hora de l'espectacle infantil.

Però el dissabte no ha estat dedicat exclusivament als més petits.

També ha inclòs el concert de The Frik Brothers i Hotel Cochambre, que ha dut una gran quantitat de persones, moltes d'elles disfressades, al pavelló municipal d'esports.

Aquest diumenge toca el plat fort, la gran rua a la qual s'espera que hi participin més d'un miler de persones disfressades i vint carrosses i comparses (11h). La seguiran la sardinada i el dinar de carrosses i comparses. Finalment, el dilluns, dinar de germanor i ball final, amb Kirtana.

Recuperació del concurs de fotos

D'altra banda, una de les novetats d'aquest any és la recuperació del concurs de fotografia de Carnaval. En aquest sentit, es podran presentar imatges captades a la rua d'aquest any i s'haurà de fer abans del 10 d'abril. El concurs l'organitzen la Comissió de Carnaval i l'Agrupació Fotogràfica del CER.