La XXI edició dels Premis Zapping ha guardonat aquest dijous el programa 'El foraster', presentat per Quim Masferrer, als actors Agnès Busquets i Bruno Oro, per la seva participació al programa 'Polònia', i al presentador de 'This is opera', Ramon Gener. També s'ha guardonat en aquest edició a l'app del Super3 i a l'espai de TV3 i El Terrat 'Economia en colors' presentat per Xavier Sala i Martín i Tian Riba. En l'apartat d'actualitat informativa i entrevistes, s'ha endut el premi el programa 'Salvados' presentat per Jordi Évole. També estaven nominats l''Info K' del Super3, i 'Viajando con Chester' de Cuatro.

En la categoria de millor actriu el premi Zapping ha estat per Agnès Busquets ('Polònia' - TV3 - Minoria absoluta) i el de millor actor per Bruno Oro, pel mateix programa. A millor actriu també estaven nominades Ana Morgade per 'Olmos y Robles' i María León per 'Allí abajo' i a millor actor, José Mota per 'José Mota presenta' i Álvaro Cervantes per 'Carlos, Rey Emperador'.

En l'apartat de millor programa d'entreteniment / concurs, el guanyador ha estat el programa català de TV3 i Brutal Media 'El foraster', presentat per Quim Masferrer. Els altres dos nominats eren 'El club de la comedia' de La Sexta i 'El hormiguero' d'Antena 3.

En l'apartat de presentador, el guanyador ha estat Ramon Gener pel seu programa 'This is opera' de TVE i Brutal Media. Aspiraven a la categoria, Bertín Osborne per 'En la tuya o en la mía' i Quim Masferrer per 'El foraster'. En aquest sentit, el programa 'This is opera' s'ha endut el guardó a millor programa cultural / divulgatiu / documental. Aspiraven al guardó en aquesta categoria 'Ingeniería romana' de TVE i 'Sense ficció' de TV3.

Pel que fa les sèries televisives, ha guanyat 'El Ministerio del Tiempo' de TVE, Cliffhanger i Onza Partners per davant de '13 dies d'octubre' i 'Allí abajo'. En l'apartat de televisió local ha guanyat 'Des del campanar' d'El 9 TV. També estaven nominats 'Joves, i què?' d'Olot Televisió i

'Nit de l'Esport, 60 anys d'història' de m1tv i Televisió de Mataró i El Maresme.

El Zapping al millor videojoc 2015 ha estat pel FIFA 16, el millor videojoc infantil ha estat 'Disney Infinity 3.0' i en la categoria de millor videojoc iniciativa a internet o app, s'ha premiat l'app del Super3.

Els guardons nominals dels XXI Premis Zapping han estat per: Premi Especial de TAC a Clan de RTVE, "pels seus deu anys en antena oferint programació pròpia i aliena, produïda i seleccionada amb cura i detall per al públic infantil; Premi dels Grups d'Anàlisis de Programes a 'Olmos i Robles' de TVE i 100 balas, "per la seva mescla de gèneres i escenaris, en un concepte de sèrie original i diferent, que entreté i aconsegueix arribar a un ampli espectre de públic"; Premi Valors al projecte Cinergia de Gas Natural pel seu suport "al sector audiovisual i al consum responsable, en sinergia amb cadenes de televisió i productores", i Premi de la Junta Directiva de TAC a l'espai de TV3 i El Terrat 'Economia en colors', per "la seva divulgació innovadora, propera i amena de la realitat empresarial i econòmica".

El lliurament de premis, que ha tingut lloc al CaixaForum de Barcelona, ha començat amb l'actuació del grup percussionista Ketubara. Durant la gala conduïda per Montse Busquets i Àngel Pons, periodistes de TVE, els assistents han pogut gaudir de l'actuació del cantant Enric Verdaguer i del solista tecno-pop OBK. A més, s'ha comptat amb l'espectacle de Los tecnomagos.