El grup de versions Julay´s serà l´encarregat d´amenitzar, aquest dissabte a la nit, el concert i el ball de la festa major de sant Adreu a Borrassà, una celebració que s´allargarà durant tot el cap de setmana. El cartell de la festa inclourà tota mena de propostes lúdiques dirigides a diferents públics, entre les quals destaca, sens dubte, el ball de fi de festa a càrrec de l´orquestra Maravella.

La festa, però, arranca dissabte al matí quan els més petits gaudiran amb una col·lecció d´inflables instal·lats a la plaça Major. Hi seran fins a les 7 de la tarda. La festa ja seguirà, després, quasi a tocar la mitjanit quan, a la sala l´Ateneu, actuarà Julay´s i, posteriorment, hi haurà discomòbil. L´accés a la sala és lliure i obert a tothom.

Preus populars al ball

Diumenge, la celebració seguirà de bon matí amb un partit de futbol juvenil entre el Borrassà i el Peralada. Posteriorment, a 2/4 d´1, a l´església de Sant Andreu, es farà l´ofici amb acompanyament de l´orquestra Maravella, formació que, després, interpretarà dues sardanes. Ja a la tarda, el grup oferirà el concert i el ball de fi de festa amb preus populars.