L'Escala, equip de Segona Catalana, ha anunciat aquest dijous els dos primers fitxatges per a la pròxima temporada. Es tracta dels ofensius Denilson Rivas, procedent del Can Gibert, i d'Oscar Domínguez, del Sant Pere Pescador. Denilson, autor de 9 gols la temporada passada amb els gironins, a Segona, ve avalat pel nou entrenador de l'Escala, Sergi Luis Sepu, que el va dirigir. Domínguez, per la seva part, torna a un club on ja hi havia estat en l'etapa de formació. Després d'aquestes dues arribades els escalencs podrien lligar Emilio Román (Can Gibert) i Uri Sala (Bescanó).

L'Escala, que puja tres juvenils, ha renovat set jugadors i en total ja disposa de 12 futbolistes i un dels seus primers amistosos serà el dissabte dia 21 de juliol amb la clàssica visita, en el Nou Miramar, de l'Olot, equip de Segona Divisió B.

L'ESCALA 2018/19

Entrenador: Sergi Luis "Sepu" (Can Gibert)

Altes: Denilson Rivas (Can Gibert), Oscar Domínguez (Sant Pere Pescador), Nazariy Kostetskyy, Mutarr Jallow i Musta Sarr (l´Escala juvenil).

Renovats: Xavi Mora, Zou Moustakim, Gerard Fageda, Joan Ureña, Hamza Benmessaoud, Sergi Ramírez i Musa Fatty.

Baixes: Nil Pàmies (Palamós), Xavi Gallego, Èric Díaz, Salam El Harche, Marc Gasull, Joan Mill, Agustí Garcia, Aleix Masjoan, Uri Macau i Adrià Serra.

Pendents: Albert Argelés «Argi», Pol Compte, David Puig i Àlex Fernández.