Tot i patir al camp del cuer, l'Escala es va acabar emportant la victòria (1-2) i se situa a només dos punts de la plaça de promoció d'ascens a Primera Catalana per la punxada del Bescanó. El conjunt que entrena Ricard Ferrer tenia moltes baixes i va acabar jugant amb els juvenils Nazariy Kostetskyy i Mutarr Jallow. El pitxitxi Pol Compte va avançar els escalencs al primer temps, els maresmencs sorprenien empatant en el 72' però els blaugranes van reaccionar ràpidament i el defensa Aleix Masjoan, que acabava d'entrar, va col·locar l'1-2 definitiu a la sortida d'un córner.

D'altra banda, el Marca de l'Ham també es va treure un pes de sobre davant la visita del Porqueres (2-1) gràcies a un gol de penal de Sergio Casanova a la recta final. Els del Pla de l'Estany, entrenats pel santperenc Àngel Roig, s'havien avançat ben aviat i els d'Edu Ortega, mitjançant Hadji, havien establert la igualada en un duel on va debutar el juvenil Achraf Dioui.

En canvi, el Roses, sense els sancionats Toti Pujolar i Joan Baduà, no va poder donar continuïtat a la victòria davant el Palafolls i va tornar a perdre contra el Can Gibert (3-1) amb gol de l'honor de penal d'Edu Sastre a la primera part. Carlos Santiago, el tècnic rosinc, va acabar fent jugar els juvenils Vicenç Lloret, Mateo Martin Muñoz i Juan Sebastian Jaramillo.