Després de dues victòries consecutives el Peralada-Girona B ha vist trencada la dinàmica amb una derrota ajustada davant el Cornellà de Llobregat (1-2), que entra en zona de promoció d'ascens a Segona A. Els altempordanesos, atrapats ara en el 16è lloc, zona de play-out, pel Llagostera, han patit la pólvora del pitxitxi de Segona B, Enric Gallego. El tanc del Bon Pastor es presentava a Peralada amb 14 gols i aquest diumenge n'ha anotat un a cada part, amb la cama esquerra (45' i 66').

En un duel marcat per la tramuntana -els visitants hi han jugat a favor en el primer temps-, els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí havien tingut opcions d'avançar-se en el marcador amb una dobla ocasió de Paik i Soni que Craviotto ha evitat. A la represa, i amb 0-2, el Peralada-Girona B ha patit l'expulsió del davanter Joel Arimany (73') per una suposada agressió, però no s'ha arronsat i Bambo, després d'un refús de Craviotto a un xut d'Iu, ha retallat distàncies (85'). El mateix potent central verd-i-blanc ha tingut la igualada amb un cop de cap que ha sortit fora per molt poc, si bé Gallego, a l'afegit, ha fregat el seu hat-trick particular.

Retorn de Maureta i visita a Saragossa

El Cornellà, amb el defensa altempordanès i exjugador del Peralada Enric Maureta a l'eix central, ha acabat celebrant la victòria. Per la seva part el Peralada-Girona B, 16è amb els mateixos punts que el Llagostera, té la permanència a un punt i el diumenge que ve (12 h) visitarà el camp de l'Ebro, de Saragossa.