El Super Sunday, conegut pels enfrontaments entre els quatre primers classificats a la lliga anglesa, coincidirà aquest diumenge a Quarta Catalana amb els partits Navata-Cabanes (16.30 h) i Siurana-Espolla (15.30 h). Per una part, el màxim interès se centrarà en el camp dels navatencs, on el conjunt de Fran Lara visitarà el de Manel Cabezos amb quatre punts de coixí. Superar el Fortià (3-0) i veure com el Navata punxava davant el Palau-saverdera (2-2) permetrà el Cabanes, que prové d'una categoria superior, afrontar el duel amb més calma.

Amb més urgència, si vol caçar el lideratge, arribarà el conjunt navatenc, que seguirà amb la sensible baixa per sanció d'Àngel Laari. El Cabanes, integrat pel bloc del Garriguella que la temporada passada ja va quedar campió de Quarta, ha guanyat els 10 partits de lliga mentre que el Navata, que tampoc ha perdut cap enfrontament, va trencar davant els palauencs una ratxa de vuit victòries consecutives.

A l'espera d'una ensopegada navatenca -el segon classificat també puja directe a Tercera- afrontaran el duel el Siurana i l'Espolla, igualats a la tercera posició. El conjunt d'Albert Sala va obtenir a l'última jornada un triomf de mèrit a Portbou (0-1) gràcies a un solitari gol de Pere Bosch mentre que els de Lluís Insa, en plena ratxa positiva, va fer bo el triomf de dimecres a Palau-saverdera (1-2) amb una golejada davant el Selvatans (6-2).

Primer punt del Sant Llorenç

En la lluita pel tercer lloc hi va caure l'Armentera després de veure's sorprès pel cuer Sant Llorenç de la Muga, que encara no havia sumat cap punt (2-2). Els armenterencs guanyaven 2-0 en el minut 85, es van quedar amb deu jugadors i els muguencs van establir la igualada amb gols de Ricki Deusedes i Pedrito.