La lliga de les sorpreses, en aquest tram inicial de Tercera Catalana, ha portat el Bàscara en el primer lloc del grup sense fer soroll. Si el campionat es posés al dia avui, amb la llarga llista de partits pendents, els nois que entrena Miquel Rivas només podrien ser atrapats per l´Empuriabrava-Castelló. Els blaugranes són líders i encara tenen dos partits pendents, sense data per celebrar-se, contra el Borrassà i el Begur. Guanyar sis dels vuit enfrontaments i cedir només en la jornada inaugural, a Vilabertran, els ha permès escalar fins a dalt de tot gràcies al doble triomf de la setmana passada al camp del Vilamalla (1-2), el diumenge, i davant l´Agullana (3-2), el dimecres.

El Bàscara és entrenat per quarta temporada per Miquel Rivas, extècnic de la FE Figueres, Roses i Sant Miquel, i enguany ha donat un salt qualitatiu amb les arribades d´homes com el davanter Àlex Portero, procedent de l´Esplais, i del migcampista Pau Rubio, del ja desaparegut Cornellà del Terri.

Bagué, del Porqueres, nou porter

A més, segueix sent un bloc d´allò més sòlid, amb Albert Estany posant el pany sota els pals. L´ex del Cornellà ha vist com li arribava competència la setmana passada perquè fins ara era l´únic porter de l´equip. Es tracta de Pol Bagué, que la temporada passada va estar a cavall del juvenil i del primer equip del Porqueres.

El Llançà acaba jugant a fora per un incident amb un pal del camp

El partit entre el Llançà i el Borrassà es va jugar en terreny blaugrana perquè en el municipal llançanenc es va doblegar, a causa de la tramuntana, un dels pals que subjecta la xarxa de darrere d'una de les porteries. Eladio va salvar un punt pel Llançà a l'afegit (3-3).

Remuntada agònica del Cistella en l'afegit contra el Vilabertran

En segon lloc segueix el Cistella, que va doblegar el Vilabertran amb un doblet de Jordi Puig amb el cap tot i perdre 0-1 en el minut 90 (2-1). De la jornada, també va destacar el triomf de l'Agullana al camp del Base Roses (2-3) amb un trio de gols de Bruno Müller.

El Sant Miquel fitxa Benmessaoud i està pendent de l'estat de Richy

El Sant Miquel confia en sortir del descens i en les últimes setmanes ha fitxat Younes Benmessaoud, un jugador del poble amb passat a la Penya Unionista Figueres. D'altra banda, el davanter Richy Ruiz podria ser operat d'una fractura en el pòmul que va patir en una jugada fortuïta amb el Bàscara.