L'Escala 1: Ureña, Nil, Fageda, Mora (Hamza, 89'), Pol, Argi, Musa (Agustí, 57'), Macau (Salam, 67'), Gasull, Àlex Fernández (Ba, 72') i Zou.

Palafrugell 0: Pagès, Soler, Mitjà (Ortega, 72'), Chami, Martínez (Ismael Jaghou, 46'), Gámez, Romero, Moha Jaghou, Aznar, Perujo i Sánchez (Zayzoun, 67').

Gols: 1-0, Pol (2').

Àrbitre: Rimbau Guillaumes.

Si l'Escala vol tenir alguna opció d'aixecar el títol de Segona Catalana haurà d'evitar, aquest diumenge (16 h), com a mínim no perdre a Vilablareix, en el camp del Girona C. Un dels filials que té el club de Montilivi s'ha reforçat a consciència per recuperar la Primera Catalana -té altempordanesos com Sergi Murga, André Mabil, Pau Ribas o Joan Pujol- i lidera el grup després d'haver guanyat tots els partits, amb quatre punts de coixí. El conjunt de Ricard Ferrer es manté en promoció gràcies a un solitari gol de Pol Compte davant el Palafrugell i a dues aturades d'Ureña.

Roses 1: González, Vélez, Llopis (Bel, 74'), Meli (Baduà, 68'), Edu Sastre, Toti, Vinchy, Facu, Santiago (Pacheco, 68'), Ivu (Quintana, 74') i Galli (Valero, 39').

Girona C 3: Montero, Ribas, Murga (Mabil, 83'), Guilana, Carlos López, Hervias, Ferran (Oscar, 77'), Gerard Muñoz (Soler, 77'), Venzal, Cunill (Vila, 46') i Duran (Almendros, 72').

Gols: 0-1, Ferran (7'); 1-1, Vinchy (11'); 1-2, Gerard Muñoz (54'); 1-3, Ferran (67').

Àrbitre: Montbrau Morcillo.

El Roses tenia la complicada missió de treure algun punt al líder Girona C, però no va poder sorprendre'l. A la primera part els de Carlos Santiago van reaccionar ràpidament al 0-1 amb una acció ben definida per Vinchy, però a la represa el filial va accelerar.

Marca de l'Ham 2: Nahuel, Cruset, Lluís, Richard, Alabert (Jaime, 74'), Gaby, Capel (Gabarri, 83'), Pascual (Ruedas, 74'), Hadji (Claros, 83'), Casanova i Brando (Nando, 83').

Caldes 2: Coronado, Pont, Xicres, Pinto, Fàbregas, Capellera, López, Jiménez, Arjona, Mancheño i Martínez.

Gols: 1-0, Hadji (29'); 2-0, Casanova (p)(34'); 2-1, Arjona (46'); 2-2, Mancheño (51').

Àrbitre: López Corona.

El Marca de l'Ham, establert a mitja taula, va deixar escapar la victòria davant el cuer Caldes de Malavella en un duel que tenia coll avall abans del descans. El dia que debutava Nahuel Brentan sota els pals i amb minuts en el tram final pel juvenil Miguel Angel Claros, els nois d'Edu Ortega s'havien avançat al primer temps amb gols del tàndem Hadji Jawara-Sergio Casanova. A la represa, però, es van adormir i els selvatans ho van aprofitar per col·locar la igualada amb un obrir i tancar d'ulls.