El grup 15 de Tercera Catalana està encapçalat, després de tres jornades, pel Base Roses i l'Atlètic Bisbalenc provisionalment. Ambdós equips han sumat set dels nou punts possibles, però per darrere hi ha Agullana i Sant Pere Pescador que, amb un partit pendent, han guanyat els dos partits disputats.

Els rosincs, que provenen d'una categoria superior, van sumar la segona victòria a la Vinyassa en el partit que tancava la jornada davant el Llançà. E un duel entre dos candidats a l'ascens, els nois que entrena Napo Cayuela van vèncer amb justícia (3-1) amb gols de Hamid, Pitu Labrador i Èric Jacobs.

Un resultat just

"Ha estat un gran partit de futbol amb dos equips que tenen un bon tracte de pilota. Crec que és un resultat just, sobretot hem estat superiors a la segona part", comentava Cayuela després de l'enfrontament. L'extècnic del Vilajuïga, Banyoles i Empuriabrava afegia que "el Llançà és un bon equip, amb jugadors joves que seran importants, potser els ha faltat una mica de contundència defensiva".

El seu homòleg al bàndol llançanenc, Enric Giménez, també reconeixia que "el Base ha guanyat merescudament, estaven molt ordenats i en cap moment ens hem sentit còmodes