El duel veïnal entre el Roses i l'Escala es va decantar, el diumenge passat, pel bàndol visitant amb un gol a cada part de dos dels davanters nouvinguts (0-2). Amb Pol Compte a la banqueta per precaució, es van encarregar d'estirar el carro Musa Fatty, ex del Baix Ter juvenil, i, sobretot, el fins fa poc jugador del Guíxols Xavi Mora.

El conjunt que entrena Ricard Ferrer sumava d'aquesta manera la primera victòria del curs, en el retorn del sancionat Salam, però amb les absències dels castigats Jose Flores i Hamza i dels lesionats Sergi Ramírez i Adrià Serra. A més, Gerard Fageda, defensa de l'Escala, va viure positivament el retorn a Mas Oliva, un camp que defensava com a local fa quatre mesos.

Roses: Sergio Feria, Pere Bel (Quintana, 80'), Ivu (Èric Pérez, 80'), Marc Vélez, Edu Sastre, Ed Latino (Joan Baduà, 58'), Jaume Sastre, Toti Pujolar, Eric Valero (Hicham, 71'), Juan David Pacheco i Àlex Herrera.

L'Escala: Ureña, Nil Pàmies, Gerard Fageda, Aleix Masjoan, Salam, Xavi Mora, Argi, Musa Fatty, David Puig (Dorian, 86'), Gasull i Àlex Fernández (Uri Macau, 64').

Gols: 0-1, Musa Fatty (2'); 0-2, Xavi Mora (50').

Àrbitre: Tomé Moreno. Targetes Grogues: Als locals Valero i Vélez i als visitants Salam, Musa i Gasull.

Nene acaba lesionat a Figueres

D'altra banda, després d'ajornar el debut contra el Palafolls pel 12 d'octubre, el Marca de l'Ham es va estrenar a Segona el diumenge amb una clara derrota amb el Can Gibert (0-3). Els d'Edu Ortega tenien baixes com les de Marcos Foraster i van veure com Nene havia de ser canviat a la recta final en fer-se mal en el genoll. En l'estrena, a l'onze inicial hi van treure el cap els nouvinguts Ricard, Lluís, Ceballos, Alabert i Ruedas.

Marca de l'Ham: Ricard, Nene (Cruset, 75'), Lluís Hernández, Jesús Jiménez, Hadji, Jaime Muñoz (Xavi Sánchez, 60'), Brian, Ceballos, Àlex Capel, Alabert (Casanova, 60') i Ruedas (Brando, 75').

Can Gibert: Tibu, Peralta, Congost, Gallegos, Ortega, Vilaró (Sillah, 46'), Rivas (Garcia, 87'), Román (Mahamadou, 82'), Salva, Pajares (Sangare, 87') i De Marco (Cáceres, 62').

Gols: 0-1, Pajares (20'); 0-2, Rivas (54'); 0-3, Román (67').

Àrbitre: Rimbau Guillaumes.