Regna la continuïtat a les banquetes dels equips altempordanesos de bàsquet. Albert Clopés entrenarà el sènior masculí de l'Escala, que acaba de pujar a Primera Catalana, per tercera temporada consecutiva. Comptarà amb l'ajuda de Jordi Xacel, ja que Josep Company és el nou director esportiu del Grifeu.

També van jugar a Segona Catalana la temporada passada les noies del Vilafant. Aquest any intentaran, també entrenades per Jordi Mallorquí, tornar a mantenir la categoria que van salvar en el tercer partit del play-off de descens contra el Ripollet.

Per la seva banda, Bru Rovira, ajudat per Ful de Alcaraz, complirà la tercera temporada al capdavant del sènior masculí del Vilafant, amb el qual han ascendit a Segona Catalana aquesta temporada.

A Tercera Catalana

Pel que fa als equips que jugaran a Tercera Catalana, també es mantenen els entrenadors. D'una banda, el sènior femení de l'Escala, que va quedar segon la temporada passada, l'entrenarà Susi Martí, amb l'ajuda del jugador del sènior Pau Esponellà.

D'altra banda, Jordi Marull seguirà al capdavant del primer equip de l'Adepaf, que ha recuperat la Tercera Catalana gràcies a l'associació amb la Bisbal, per tercera temporada seguida.

Aspiracions diverses

Si bé alguns equips han acabat d'ascendir de categoria, com l'Escala o el Viafant masculins, que voldran assegurar almenys un any la categoria, altres equips com l'Escala i el Vilafant femenins voldran millorar el resultat de la temporada passada, ja que les primeres s'han quedat a molt poc de l'ascens i les segones els va anar de molt de poc de no descendir.