El Grup Excursionista Capgirell organitza, aquest dissabte dia 22 a partir de les 10 de la nit, la sisena edició de la Nocturna Trailrunning Vilajuïga, batejada aquest cop com Entre Castells Nocturna. L'essència d'aquesta clàssica cursa estiuenca serà la mateixa que l'any passat, amb un recorregut de 8 km per muntanya i un desnivell positiu de 190 metres. La prova només passarà per Vilajuïga, amb punts emblemàtics com Mas Bartret, Mas d'en Julio, Mas d'en Satlle i el Puig Castellar, entre d'altres. El punt més alt del recorregut serà la zona de les vinyes d'Espelt.

"El recorregut serà igual que els dos últims anys, transcorrerà pel terme de Vilajuïga i el punt més alt i amb vistes espectaculars serà la zona de les vinyes d'Espelt", comenta Èric Torres, president del Capgirell que destaca la presència del circuit Oncokids.

Inscripcions de 6 a 15 euros

El preu de les inscripcions pels majors de 12 anys va dels 6 als 15 euros i els organtizadors també disposaran de dorsals el mateix dia. Al 2016, Vilajuïga va rebre 216 corredors nocturns, una xifra que serà similar aquest dissabte a la nit. Un cop acabada la cursa -és necessari portar frontal o lot-, hi haurà festa a la piscina municipal, amb entrada gratuïta pels corredors.