El britànic Lewis Hamilton va aconseguir aquest diumenge la seva quarta victòria consecutiva en el GP de Gran Bretanya de Fórmula1, prova que també va guanyar en 2008, en finalitzar la carrera per davant dels finlandesos Valtteri Bottas, el seu company en Mercedes, i Kimi Raikkonen (Ferrari).

Amb cinc triomfs en el circuit de Silverstone, l'anglès Lewis Hamilton va igualar el rècord històric del francès Alain Prost, qui també es va imposar en cinc ocasions sobre aquest traçat. Ells dos són, al costat del britànic Jim Clark, els únics pentacampions del GP de Gran Bretanya de Fórmula 1.

L'absència en el podi de l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari), setè després de sofrir una punxada en l'última volta, permet a Lewis Hamilton retallar dinou dels vint punts de desavantatge que acumulava abans de la carrera.

Vettel segueix líder del Campionat del Món, amb 177 punts, i Hamilton segueix després d'ell, però a només un. Els espanyols Carlos Sainz (Toro Rosso) i Fernando Alonso (McLaren Honda) van abandonar per segon Gran Premi consecutiu.