Segueixen els dies intensos a les oficines del Llagostera per planificar i tancar al més aviat possible la plantilla per a la temporada que tot just ha començat. Els dos últims reforços a arribar provenen del Peralada, on la temporada passada van jugar gairebé tots els minuts que podien disputar. Es tracta del defensa Chele i del migcampista saltenc Marc Carbó. «Venen al lloc adequat, hem apostat per ells, ells han apostat per nosaltres i ens aportaran molta competitivitat i il·lusió», recalcava el director esportiu del Llagostera, Oriol Alsina. Chele va ser un dels futbolistes més utilitzats pel conjunt d'Arnau la temporada passada i ara ocuparà una plaça sub 23 a Llagostera. Del defensa, que juga de lateral dret i es pot adaptar també a l'esquerra, Alsina destaca que «és un jugador amb molt recorregut i té una arma que ens anirà molt bé sobretot quan juguem a casa: el potent servei de banda». Chele va debutar amb el Girona a la Copa Catalunya.

L'altre reforç, Carbó, també va jugar amb el primer equip blanc-i-vermell, estrenant-se en el seu cas a Segona en un partit contra el Numància. Ara, desvinculat del Girona, busca nous reptes a Llagostera. «És un futbolista molt complet que va bé per alt, és contundent, treballador, intel·ligent i s'adapta a qualsevol posició del mig del camp. Serà dels millors jugadors a Segona B i fins i tot té qualitat per jugar més amunt», assegurava Alsina. Carbó tenia sobre la taula altres ofertes, algunes de més suculents, però finalment es va decantar pel Llagostera, on «tenia companys que li han parlat de la nostra seriositat i projecció, estem molt sorpresos i contents que s'hagi decantat per nosaltres».

Finalment, de les dues últimes incorporacions, el director esportiu de l'entitat llagosterenca va recalcar que «estem buscant un perfil de jugador que es pugui adaptar al nostre camp i ells dos compleixen els requisits. Podem fer un pas endavant en aquesta categoria i no necessitaran gaire temps d'adaptació».

La reestructuració continua

El director esportiu del clubllagosterenc segueix treballant en la confecció de la plantilla per a la temporada vinent. «Ho estem fent amb molta paciència. Busquem un perfil de futbolista concret i n'hi ha d'altres que tenen contracte que no podran seguir. No descartem més sortides», va dir.