Després de l'ensopegada de fa una setmana al camp del Júpiter, el Figueres va tornar a trobar el camí de la victòria i del bon joc davant el Santfeliuenc allà on es troba més còmode, a Vilatenim. En un inici els figuerencs van pressionar un rival que volia, com els locals, tenir la pilota, l'àrbitre va xiular unes mans molt riguroses dins l'àrea local que van significar penal. Jaime Fuentes va transformar la pena màxima, que avançava els del Baix Llobregat a l'electrònic.

Aquesta diana no va desanimar els gironins, que a base de perseverança i insistència van empatar de nou el partit abans de la mitja hora de joc, mitjançant una rematada de cap de Toni Cunill. La Unió no es va ensorrar amb el gol del Santfeliuenc i, tot i empatar, va seguir lluitant com va fer des del principi per intentar lluitar per la victòria fins al final.

Al segon temps, el Figueres va plantejar un partit més obert, queva impedir veure més futbol, però el canvi de tàctica de Chicho els va acabar portant resultats. El partit es va obrir, el Santfeliuenc va fer també un pas endavant i tots dos conjunts van gaudir de bones arribades per emportar-se la victòria. El gran premi, però, se'l va emportar el conjunt figuerenc. Després d'un servei de cantonada ja a un minut del final, Maik Molist, després d'entrar dins l'àrea amb molta sang freda, va rematar al fons de la xarxa per anotar el gol de la victòria pel seu equip, que queda amb 39 punts a la novena posició de la classificació.