Els equips sèniors femenins del Club Vòlei Sant Pere Pescador i del Club Vòlei Figueres començaran, aquest cap de setmana, la lligueta de promoció d'ascens a Segona Catalana. Ho faran en grups diferents, després d'obtenir el bitllet a la primera fase i d'assegurar-se, al mateix temps, la permanència a Tercera.

Tres places per cada grup

Per una part, el conjunt que entrena Miquel Salas -segon classificat- debutarà dissabte a casa (18 h) davant l'Alpicat, del Segrià, que va quedar primer del seu grup. El Sant Fruitós i Llars Mundet B, els altres rivals a batre, el Sant Pere i Sant Pau, Bordils B, Panteres Grogues i Igualada completen el grup.

Per la seva part, les noies de Santi Coll -quartes- s'estrenaran a la pista de l'Institut Montserrat (diumenge, 13.30 h), de la zona de la Universitat Politècnica de Catalunya, de Barcelona. El CV Figueres també es trobarà amb el Lloret, un vell conegut que ho ha guanyat tot a la primera fase, el Torre de Claramunt, Sant Esteve, Vall d'Hebron B, Vilanova i Santa Coloma de Gramenet.

Els tres primers de cada grup disputaran, el cap de setmana del 27 i 28 de maig, la fase definitiva d'ascens a Segona Catalana.