L'aiguat que va caure durant el cap de setmana a l'Alt Empordà va obligar a suspendre, entre d'altres partits, el derbi altempordanès de la jornada de Tercera Divisió entre la Jonquera i el Figueres. El camp de les Forques va quedar ple de basses i els dos clubs van acordar, el mateix diumenge al matí, d'ajornar-lo. Encara no hi ha data per disputar-se aquest partit però el que és segur és que es jugarà entre setmana perquè no queda lliure cap cap de setmana fins al final de lliga -la Tercera no descansarà ni per Carnaval ni per Setmana Santa.

Mentrestant, el capítol de derbis altempordanesos de la segona volta tindrà continuïtat aquest diumenge dia 29 (12.30 h) a l'Estadi Vilatenim amb l'enfrontament entre el Figueres i el Peralada. Aquest partit serà retransmès en directe per a La Xarxa de Televisions Locals, a la comarca en canals com Empordà Televisió o Canal 10 Empordà.

Arnau Sala és expulsat

No hi ha cap jugador peraladenc amb passat a la Unió -només Vallho havia jugat a la Fundació Esportiva Figueres- i, per tant, aquest duel servirà de retrobament únicament per al cos tècnic peraladenc, encapçalat pels exfiguerencs Arnau Sala i Xavi Punsí -a més de la fisioterapeuta Ester Ruiz. Arnau va ser expulsat diumenge contra el Vilassar per recriminar-li a l'àrbitre que només afegís un segon de descompte a la primera part i a l'espera del que dictamini la Federació és molt probable que no es pugui asseure a la banqueta aquest diumenge.

Els actuals tècnics del Peralada ja van visitar el Figueres la temporada passada, amb resultat advers de 2-0. No obstant això, es van refer en el partit de la primera volta d'aquest exercici, quan van golejar 4-0 els blanc-i-blaus. En canvi, sí que hi ha jugadors figuerencs amb passat al Peralada, com Gallego, Romero, Ian Vila, Ferran Grau, Moha i Xavi Ferrón.

D'altra banda, l'últim derbi comarcal de Tercera serà el 2 d'abril, entre Peralada i la Jonquera.