n El Llagostera B en va fer prou amb un solitari gol de Soufiane per decantar del seu favor el derbi contra el Lloret. Els del Gironès van fer valer la diana del seu golejador quan tot just s'havia disputat el primer quart d'hora de joc, per sumar una victòria que val el seu pes en or, ja que li permet sumar 18 punts i mirar definitivament a la part alta de la classificació.

El Llagostera B va ser el dominador d'una primera part que més enllà del golàs de Soufiane, poca història més va tenir. Soufiane que dissabte va debutar a Segona B amb el primer equip del Llagostera, quan Oriol Alsina el va escollir per substituir en el minut 70, el lesionat Marc Fernández, tanca d'aquesta forma un cap de setmana rodó.

Derbi intens

Llagostera B i Lloret van mostrar molta intensitat a mig del camp, però cap va ser capaç d'arribar amb freqüència a la porteria rival. Amb l'1-0 es va arribar al descans. A la represa, la tònica va ser la mateixa, és a dir, poca feina per ambdós porters. A la recta final del matx, el Lloret va tenir dues grans oportunitats a través de dos còrners que no va saber materialitzar amb èxit. Com sol ser habitual en qualsevol derbi, tot i les poques ocasions de gol, la tensió va ser màxima. Només així s'expliquen les tretze targetes grogues, i la vermella directa a González del Lloret que va deixar a l'equip de la Costa Brava amb un jugador menys a partir del minut 69.