n El Bordils va ensopegar de nou amb el rival que va deixar els gironins fora de la Copa del Rei a principis d'octubre. A la memòria potser hi havia encara aquell matx en què els verd-i-blancs havien dominat durant alguns minuts. En el duel d'ahir, els homes de Pau Campos van disputar un matx igualat a la pista del conjunt madrileny fins al descans, ja que a la represa els locals van anar ampliant progressivament la renda.

Els gironins van disputar uns bons primers trenta minuts de matx, tan en defensa com en atac i això els va permetre marxar als vestidors amb el marcador igualat de 17-16.

Després de la represa, però, un canvi defensiu de l'Alcobendas va provocar que el Bordils s'estavellés continuadament amb la defensa madrilenya que veia com l'avantatge en el marcador anava augmentant a mesura que passaven els minuts.

L'Alcobendas dominava per sis gols al minut 45 amb un parcial de 10 a 4 des del descans que encarava el triomf per als locals (27-20). A partir d'aquí, el Bordils va saber estabilitzar el partit i els darrers minuts de partit els gironins van poder evitar que la derrota fos encara més àmplia, establint el marcador fins en 35-27 i el local Villoria anotant 9 gols.

El Bordils B perd a Sabadell

El segon equip del Bordils va caure 27-21 en la seva visita a la pista del OAR Gràcia Sabadell, un rival directe a la classificació. Els gironins van marxar al descans 10-10, però a la represa els vallesans van anar ampliant el seu avantatge fins a situar la renda final als sis gols. El Bordils B se situa cuer.