Un total de 460 participants van prendre part, el divendres passat a la nit, a la setena edició de la Marxa Nocturna de l’Anxova. Es tractava d’una prova organitzada pel Club Atletisme l’Escala Empúries Flama 91, amb la col·laboració de l’Ajuntament, que es caracteritzava per ser una marxa tranquil·la, suau i no competitiva. Juntament amb les Travesses de l’Escala, la Marxa Nocturna de l’Anxova s’ha consolidat com una de les proves amb més afluència per la festa major.

Moreno s’imposa a la prova llarga de la Travessa

D'altra banda, l'endemà dissabte, la Travessa de l’Escala va tornar a ser multitudinària, amb la presència de 550 nedadors en total. Per una part, hi va haver la travessa llarga, amb un recorregut de 2.200 metres que anava de Riells a la Platja -el vencedor va ser Oriol Moreno-, i per l’altre la Cargolada, amb 600 metres, que per primer cop es va haver de desdoblar entre menors i majors de 16 anys pel gran volum d’inscrits -guanyades per Celeste Guerrero i Meritxell Font.

Aquesta setmana, hi haurà més activitats esportives, com el tancament del Torneig Obert de Tennis i de Pàdel -diumenge dia 4 a les 11 h-, a més de partits de futbol entre Padró i Passeig (divendres, 19 h) i el duel entre el primer equip de l’Escala i el Cassà, que coincidirà amb el primer partit de lliga de Segona Catalana..