Festa major

La Marxa Nocturna de l'Anxova i la Travessa acullen un miler de participants a l'Escala

La setena edició de la prova nocturna va acollir 460 participants mentre que la Cargolada es va haver de desdoblar per l'alt nombre d'inscrits

29.08.2016 | 19:24
Una imatge de la Marxa Nocturna de l´Anxova

Un total de 460 participants van prendre part, el divendres passat a la nit, a la setena edició de la Marxa Nocturna de l´Anxova. Es tractava d´una prova organitzada pel Club Atletisme l´Escala Empúries Flama 91, amb la col·laboració de l´Ajuntament, que es caracteritzava per ser una marxa tranquil·la, suau i no competitiva. Juntament amb les Travesses de l´Escala, la Marxa Nocturna de l´Anxova s´ha consolidat com una de les proves amb més afluència per la festa major.

Moreno s´imposa a la prova llarga de la Travessa

D'altra banda, l'endemà dissabte, la Travessa de l´Escala va tornar a ser multitudinària, amb la presència de 550 nedadors en total. Per una part, hi va haver la travessa llarga, amb un recorregut de 2.200 metres que anava de Riells a la Platja –el vencedor va ser Oriol Moreno–, i per l´altre la Cargolada, amb 600 metres, que per primer cop es va haver de desdoblar entre menors i majors de 16 anys pel gran volum d´inscrits –guanyades per Celeste Guerrero i Meritxell Font.

Aquesta setmana, hi haurà més activitats esportives, com el tancament del Torneig Obert de Tennis i de Pàdel –diumenge dia 4 a les 11 h–, a més de partits de futbol entre Padró i Passeig (divendres, 19 h) i el duel entre el primer equip de l´Escala i el Cassà, que coincidirà amb el primer partit de lliga de Segona Catalana..

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema