L'equip olotí, que aquesta temporada competirà a Tercera Divisió, ja té definida la pretemporada amb la principal novetat de Ramon Maria Calderé a la banqueta. Els de la Garrotxa començaran a rodar el proper dijous 14 de juliol i tenen confirmats vuit partits de preparació, que podrien ser deu si l'equip supera rondes a la Copa Catalunya.

El primer amistós serà el dia 23 de juliol, quan rebran al Municipal d'Olot l'Al Wahda, equip d'Abu Dhabi que dirigeix l'exentrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre. L'equip àrab serà a terres gironines realitzant una estada de pretemporada. Després del partit contra l'Al-Wahda, l'Olot visitarà el 27 de juliol l'Escala i el dia 30 disputaran la primera ronda de la Copa Catalunya al camp del Peralada. A la primera setmana d'agost, els olotins jugaran com a mínim tres partits: el dia 3 contra el Nàstic al Municipal, el 4 d'agost jugaran el Torneig de l'Estany a Banyoles i el dissabte dia 6 visitaran el Farners.

El 10 d'agost visitaran el Bosc de Tosca i, per acabar, jugaran l'últim amistós el dissabte 13, a casa, contra l'Espanyol B.

L'Olot podria disputar dos partits més si supera rondes de la Copa Catalunya.