Roses

La Piscina de Roses celebra deu anys amb cinc dies d'activitats

Actualment compta amb una mitjana d'uns 1.810 abonats

23.06.2016 | 11:45
Una de les activitats de l´aniversari.

La Piscina de Roses ha celebrat durant 5 dies el desè aniversari de la seva posada en marxa, amb un seguit d'activitats que han aplegat en el centre esportiu gran quantitat de participants i usuaris. Els actes es van iniciar el passat dia 16 de juny i finalitzaren amb una jornada farcida de celebracions el dia 21, coincidint amb l'acte inaugural de l'equipament l'any 2006

Les primeres activitats es van iniciar el dia 16 amb amb els batejos de submarinisme a càrrec de Roses Sub. L'endemà va arribar el torn de l'Aquasound de l'Edgar Tarrés, que va relaxar d'allò més a tots els assistents. El dissabte era el moment per als més petits: les piscines es varen convertir en un parc aquàtic amb inflables, amb diferents estacions controlades i dinamitzades pels nostres monitors. El dilluns dia 20 es va organitzar el dia de l'abonat amb el lema "un abonat = un regal"; tots els clients de la Piscina es varen endur per sorteig un obsequi per celebrar l'aniversari i es varen repartir més de 300 regals gràcies a les empreses col·laboradores.

La traca final va ser el 21 de juny amb la programació especial d'activitats, dirigida principalment pels monitors de la Piscina: Fitness&Coffee, Aquaparty 4x4, Zumba® Summer, Kangoo Jumps, Spinning® i Cross Gym Live Music... A més, va haver-hi percussió amb la banda Ociart, coca, cava i música en directe amb el grup Blue Duck!

La jornada es va tancar amb les paraules que la presidenta de la Piscina i alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va adreçar als assistents i amb les quals va destacar la qualitat de les instal·lacions i la professionalitat i dedicació de l'equip i òrgans gestors de l'equipament.

10 anys d'èxit

Al llarg d'aquesta dècada, la Piscina s'ha consolidat com a servei d'esport i salut per a tots els rosincs i també per a bona part de la població dels municipis veïns. Un 70% dels clients actuals són de Roses i el 30% restant dels municipis dels voltants.

Actualment compta amb una mitjana d'uns 1.810 abonats, acull trimestralment unes 550 persones que duen a terme cursos d'activitats aquàtiques en horari extraescolar, es venen més de 13.000 entrades puntuals a l'any i són 20 els centres que fan programes escolars a la instal·lació durant el curs (llars d'infants, escoles i instituts).

A més, presenta una oferta d'activitats àmplia, diversificada i moderna, acull els entrenaments dels clubs locals (natació i triatló), dóna servei als casals municipals i a altres entitats (tant de Roses com de municipis veïns) i fomenta el turisme esportiu amb les estades de clubs estrangers, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema