El Barcelona considera intransferible l'argentí Javier Mascherano i no està disposat a negociar el seu traspàs, més enllà del pagament de la clàusula de rescissió del defensa, fixada en 100 milions d'euros després de l'última renovació.

Així ho ha confirmat un portaveu del club català, que ha sortit al pas de les informacions que situaven l'argentí fora del Barça després del suposat interès mostrat tant pel Juventus italià com per l'Arsenal anglès.

Diferents mitjans d'informació barcelonins es feien eco ahir «dels dubtes» que l'argentí té sobre el seu futur en el club català, davant la possibilitat del fitxatge d'un central de futur i del seu desig de tornar a ocupar la seva posició natural: la de migcampista. Mascherano, pròxim a complir 32 anys, té contracte amb el club blaugrana fins al juny del 2018. La clàusula de rescissió és de 100 milions d'euros.

Tant Mascherano com Leo Messi van arribar la matinada passada a Buenos Aires i immediatament es van afegir a la concentració de la selecció argentina que ja prepara la Copa América del Centenari, que es disputarà als EUA del 3 al 26 de juny. Messi farà un viatge llampec a Espanya el 2 de juny per declarar per un presumpte frau a Hisenda i després ja viatjarà als EUA per disputar el torneig.