Natació

Hèctor Ruiz serà operat al març pels problemes cardíacs

El nedador de Vilamalla afronta l'operació "amb força i motivació per poder tornar a l'aigua el més aviat possible i tornar a competir aviat al màxim nivell"

10.02.2016 | 16:02
Ruiz s´aturarà unes setmanes
Ruiz s´aturarà unes setmanes

El nedador d’aigües obertes del Centre Natació Mataró Héctor Ruiz se sotmetrà a principis de març a una operació per solucionar els problemes cardíacs que l’han allunyat de la piscina en les últimes setmanes. El nedador de Vilamalla afronta amb força la operació per tal de poder tornar a competir al màxim nivell el més aviat possible.

Després d’una sèrie d’arítmies que es van iniciar el mes de desembre, Ruiz es va posar en mans d’especialistes els quals li han detectat el ventricle esquerra dilatat, un augment de la trabeculació apical i l’arrel aòrtica lleugerament dilatada. Les arítmies li impossibiliten nedar fins després de la operació a la qual es sotmetrà a principis del mes de març. Tot i així, Ruiz afirma que “afronto la operació i la recuperació amb força i motivació per tal de poder tornar a l’aigua el més aviat possible i tornar a competir aviat al màxim nivell”.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema