Anna Carbó va arribar a Girona per jugar a Lliga Femenina 2 l'estiu del 2008 i, creixent de manera paral·lela a l'evolució del club, l'alera ha vist com l'Uni passava de ser un club modest a jugar l'Eurolliga. Una competició que, però, Carbó encara no ha pogut tastar perquè una lesió al genoll esquerre la manté fora de combat des de l'estiu i encara no ha debutat ni a la Lliga ni a Europa. Ara, a tres setmanes de la Copa, la recuperació de Carbó va per bon camí -"fa cursa contínua al 90/95% des de fa dues setmanes"- i tot i els problemes clàssics que apareixen per un excés de ganes de posar-se a punt (la setmana passada va tenir un petit vessament articular al genoll) al club no es descarta que Anna Carbó pugui arribar a temps per jugar la Copa. La setmana vinent, 28 de gener, l'alera té una nova visita a Barcelona amb els doctors que la van operar i allà es veurà més clar si Carbó podrà ser a Sant Sebastià.

Carbó té molèsties al genoll des de l'estiu. En un dels primers partits de pretemporada, contra l'Ekaterinburg a Fontajau, Miguel Ángel Ortega ja la va fer descansar per tot i això s'havia entrenat amb el grup aquella setmana i el dia abans va jugar uns minuts en un amistós contra el GEiEG de Copa Catalunya. Aquell dia, però, Carbó va notar que les molèsties anaven a més i amb Ortega van decidir que no jugaria l'endemà contra les russes. Una setmana més tard, l'Uni jugava la final de la Lliga Catalana contra el Cadí a Fontajau i, tot i que "minvada físicament", Carbó va jugar uns minuts i va col·laborar amb sis punts en un partit que l'Uni acabaria perdent. Només tres dies més tard, l'Spar Citylift Girona sí que guanyaria un títol, la Supercopa d'Espanya contra el Perfumerías Avenida, en la primera gran exhibició de Chelsea Gray i amb Carbó ja sense sortir a la pista, novament per molèsties al genoll esquerre. Carbó no va jugar aquella Supercopa ni ha tornat a posar-se la samarreta de l'Uni en un partit oficial. A l'octubre va acabar passant pel quiròfan per solucionar els problemes del genoll amb una artroscòpia i ara, tot i els alts i baixos típics de qualsevol recuperació, Carbó ja fa cursa contínua amb el petit somni d'arribar a temps per jugar la Copa i, de passada, estrenar-se a l'Eurolliga (el darrer partit de les gironines a la competició és el dimecres després de la Copa, a Bourges).

L'altra lesionada de l'equip, la grega Artemis Spanou, arriba aquesta tarda a Girona després de completar al seu país la recuperació de la fractura al dit que es va fer jugant partits del pre-Europeu amb Grècia. El club espera que Spanou sí que estigui en condicions de jugar la Copa, però resta per veure com ha evolucionat de la seva lesió i el seu estat de forma. De moment, segur que no juga demà contra Agü Sport, ni diumenge davant el Zamora.