El Rubí va trencar ahir al migdia una dinàmica de cinc partits sense perdre del Figueres (2 victòries i 3 empats) i confirmava que els de Vílchez no se senten còmodes jugant en horari matinal. I això que ahir les coses s'havien posat ràpidament de cares per als empordanesos, ja que Moha s'estrenava com a golejador de la Unió anotant al primer minut de partit. El problema va ser que no van saber tancar el partit i van veure com el Rubí amb el pas dels minuts passava a controlar el joc i capgirava el marcador.

En la primera part, doncs, els figuerencs van sortir molt més posats dins del partit i, en la primera jugada Moha aprofitava una passada de Chicho a l'esquena de la defensa local per batre Juanmi de xut creuat. A partir d'aquí la Unió es va trobar còmoda sobre el terreny de joc, tot i que sense profunditat, mentre que el Rubí, mig estabornit, no tenia les idees clares.

Veient que el Figueres no acabava de fer el pas van anar recuperant la confiança i, en el minut 18 els locals aconseguien marcar el gol de l'empat (Romo). A la represa, en el minut 54, el Rubí va aconseguir capgirar el marcador (Morell), però el desencert en els darrers metres dels de Vílchez va condemnar-los a quedar-se, novament, sense sumar.