L'Spar Citylift Girona aprofitarà el partit d'aquest diumenge (18.00) contra el cuer de la Lliga Femenina, l'Añares Rioja Azkoitia, per fer la presentació de tota la base del projecte que, des d'aquesta temporada, ha unit esforços amb el GEiEG. Per aquest motiu tots els socis del conjunt grupista podran accedir de franc al duel, amb la qual cosa s'espera una magnífica entrada a Fontajau per donar suport a les colíders de la competició. L'Uni reprendrà diumenge la Lliga després d'una aturada de seleccions en què ha tingut dos ensurts majúsculs: la marxa de Chelsea Gray a l'Agü Spor turc i la lesió d'Artemis Spanou en el Grècia-Suïssa del cap de setmana passat, que la tindrà entre sis i vuit setmanes de baixa.

Per al partit d'aquest cap de setmana l'Spar Citylift també convidarà els abonats dels clubs que, com l'Uni, formen part del projecte ADN Gironí (Girona FC, Girona CH, CEB Girona i CPA Girona). Només caldrà mostrar a la taquilla el PasSport que entrega cada entitat als seus associats i que cal activar al web d'ADN gironí per accedir a una localitat gratuïta. A falta de quatre partits pel final de la primera volta (Añares Rioja, Gran Canària, Mann Filter i Perfumerías Avenida) l'equip de Miguel Ángel Ortega és colíder amb un balanç de 8-1 idèntic al de les salmantines. La classificació per a la Copa de la Reina està pràcticament encarrilada.

Mentretant l'Uni segueix accelerant la contractació d'una nova jugadora que permeti reforçar l'equip davant les baixes de Gray i Spanou. L'aler pivot grega encara trigarà uns dies a operar-se perquè pateix una inflamació al dit afectat i no es pot dur a terme la intervenció. Al club esperen que Spanou pugui estar recuperada per disputar la Copa de la Reina, programada per al primer cap de setmana de febrer.

Equips base

Des d'aquesta temporada l'Uni Girona i el GEiEG treballen plegats els equips base, després de l'acord que van tancar l'estiu passat i que feia temps que s'estava gestant amb l'objectiu de potenciar el bàsquet femení de la ciutat i la província. Aquesta fusió freda afecta els equips júnior i cadet i és per dues temporades. Diumenge s'aprofitarà el partit per fer-ne la presentació a Fontajau.