El Barça, sense Gerard Piqué ni Dani Alves, però amb Neymar i Busquets, rep avui el Màlaga, amb el qual té un compte pendent després que va ser incapaç de guanyar-lo la temporada passada, amb un empat sense gols a La Rosaleda i un 0 a 1 al Camp Nou. Luis Enrique no s'oblida d'allò i ahir es va encarregar de recordar-ho a la roda de premsa prèvia al partit.

Per treure's aquesta espina que té clavada des de la passada campanya, l'entrenador del Barça recupera dues peces bàsiques a l'onze: Sergio Busquets i Neymar. El migcampista català fa dos dies que s'entrena al mateix ritme que els seus companys, mentre que el davanter brasiler tornarà demà a la convocatòria, després de perdre's les dues Supercopes i la primera jornada de Lliga per unes galteres. Alves, que es va trencar l'adductor de la seva cama dreta davant l'Athletic Club, és baixa, igual que Piqué, a qui el Comitè d'Apel·lació no li ha tret ni un sol dels quatre partits amb els quals va ser sancionat per la seva expulsió en la tornada de la Supercopa d'Espanya. Luis Enrique probablement podria apostar de nou pel belga Thomas Vermaelen, un altre dels destacats davant l'Athletic, per substituir Piqué en l'eix de la defensa.

La resta de l'equip serà el mateix que el que va jugar fa una setmana, llevat de la més que probable entrada de Neymar a l'onze al lloc de Rafinha. Amb la inclusió del punta brasiler, Luis Enrique per fi recupera el famós trident, que encara no ha disputat un minut oficial aquesta temporada i que completen l'uruguaià Luis Suárez i el davanter Leo Messi. El Màlaga, després de l'empat aconseguit en la primera jornada davant el Sevilla a La Rosaleda (0-0), també recorda el succeït la temporada passada, quan va donar la sorpresa al Camp Nou (0-1). Gracia recupera el migcampista José Recio i el central brasiler Weligton Oliveira.