El Granollers va guanyar el Peralada en el primer partit de la temporada gràcies a un solitari gol de Dídac a la mitja hora de joc. Els empordanesos van fer un bon partit, però no van tenir encert a l'hora de ficar la pilota a l'interior de la porteria contrària.

El conjunt d'Arnau Sala va tenir les ocasions més clares a la primera meitat, però ni Jaume Duran ni Marc Mas van aconseguir batre el porter visitant Ortega. El Granollers, en canvi, sí que va aconseguir perforar la porteria defensada per Ureña. Va ser Dídac que amb un fort xut amb la cama esquerra a la base del pal va sorprendre el porter local i va marcar el gol que acabaria sent definitiu. Al límit del descans, els jugadors locals van reclamar amb insistència al col·legiat un possible penal sobre Duran, que va ser agafat per la samarreta a l'interior de l'àrea vallesana.

A la represa, la tònica del partit va ser la mateixa i fins i tot, el Peralada encara va dominar més i va tenir més ocasions. Feixas, que acabava d'entrar, va ser el primer a intentar-ho i Marc Mas, molt actiu a la punta d'atac, ho va provar de totes maneres, però no era la seva tarda. L'entrada de Kike Sánchez va aportar nous recursos però no va ser suficient per evitar la derrota del Peralada en el primer partit de la temporada. Tot i el resultat, els d'Arnau Sala i Xavi Punsí buscaran els primers punts de la temporada la setmana que ve, quan visitaran el camp del Terrassa.