El Palamós enceta la Lliga davant el mateix rival que ho va fer la temporada passada, el Sabadell B, que va esguerrar el debut de Jordi Martínez a la banqueta palamosina. Si la passada temporada van jugar a Palamós, avui els palamosins es desplacen a la Nova Creu Alta per debutar en una nova temporada a Tercera Divisió.

Joan Mármol assegura que té "bones sensacions perquè veig els futbolistes amb ganes i motivats", l'entrenador palamosí admet que "la pretemporada ha sigut dura amb un munt de partits i cal tenir paciència perquè és aviat i cal polir defectes". Tot i el cansament que acumulen els seus homes, Mármol va dir que "això no és cap excusa perquè som el Palamós i sortirem a competir".

Els principals perills del primer rival són, segons Mármol que "com tot filial, el Sabadell B és un grup jove, amb fam, que vol tenir la possessió i segur que ens faran córrer molt".

Els defenses Adrià Garcia i Sebas, lesionats, i el davanter David Torres, per motius tècnics, són baixa per al debut a la Lliga, a la Nova Creu Alta.