Final de la Champions

El Barça "respecta" la sanció de la UEFA però amb "total desacord"

A través d'un comunicat, recorda que el delegat presencial d'aquest organisme va qualificar d'excel·lent el comportament dels socis i aficionats

24.07.2015 | 07:51

El FC Barcelona ha emès un comunicat aquest dijous en el qual explica que "respecta" que la UEFA l'hagi sancionat amb 30.000 euros pels crits d'independència i l'exhibició d'estelades entre els seus aficionats a la final de la Champions davant el Juventus el 6 de juny a Berlín. Amb tot, el club ha matisat que "hi està en total desacord, especialment després de comprovar com el delegat presencial d'aquest organisme en aquest partit va qualificar d'excel·lent el comportament dels socis i aficionats del Barça". Davant d'això, ha anunciat que sotmetrà a la consideració dels serveis jurídics de l'entitat la conveniència de qüestionar la resolució sancionadora per defensar el dret dels socis i del club.

El Barça s'ha mostrat convençut que els drets dels socis i del club "no són incompatibles amb la legalitat vigent, sinó tot el contrari", ha afegit a la nota enviada aquest dijous al vespre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema