El Blanes serà el rival de l’Agullana a la promoció d’ascens a Segona Catalana. El partit d'anada es jugarà aquest diumenge dia 7 (16 h) al camp dels agullanencs, i la tornada serà una setmana més tard al camp dels selvatans. Els de Pepe Mesas tenien el segon lloc assegurat del grup 15 des de feia dues setmanes i a l’última jornada només estaven pendents de quin rival li tocava. El Sant Gregori ha acabat com a millor segon i pujarà directament, mentre el Blanes va certificar el sotscampionat del grup 16 amb una golejada a Maçanet (1-7).

Noms com Calvo, Malo o Juan Pedro

El rival dels alberencs en el play-off és tot un històric del futbol català, ja que recentment competia a Tercera Divisió. La trajectòria dels selvatans va en consonància amb la plantilla, formada per jugadors amb experiència, d’entre els quals destaquen els exjugadors del Palamós Raül Calvo i David Malo -amb passat a la Ponferradina- o el davanter Juan Pedro Rodríguez. El Blanes, superat a la lliga pel Palafolls, ha acabat marcant 120 gols -és el màxim realitzador de Tercera- i l’ex del Cornellà, Premià, Prat, Masnou i Rubí n’ha anotat 32.

Podeu ampliar la informació del futbol regional altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.