El windsurfista del GEN Roses, Marc Pare?, de nome?s 16 anys, ha tancat el seu debut al Campionat del Mo?n de windsurf com el millor debutant i la millor promesa europea d´aquest 2014. Quan nome?s resten dues proves per concloure el circuit de la PWA (Professional Windsurf Association), en les quals no participara? perque? es duen a terme a l´altre punta del planeta -Hawai i Nova Caledonia-, Marc Pare? s´ha convertit en el windsurfista me?s jove entre els 30 primers del ra?nquing mundial absolut en la categoria d´onades (waves), tot i ser encara ju?nior i debutant.

Marc Pare? ocupa el lloc 28e? de la classificacio? de la PWA en onades (waves) i e?s dels pocs que competeix en dues disciplines de les que formen el circuit, onades i esla?lom -en aquesta darrera es va estrenar en el Campionat del Mo?n GP Catalunya-Costa Brava-2013.

La progressio? del windsurfista del GEN Roses ha estat imparable, explotant en el Campionat d´Espanya 2014, durant el qual es va proclamar campio? juvenil en totes les especialitats i va obtenir un tercer lloc en la classificacio? general absoluta (4t en esla?lom; 5e? en freestyle i 7e? en onades). Aquests bons resultats en els estatals van portar a Marc Pare? i el seu equip a plantejar-se la seva participacio? a un major nombre de proves del circuit de la PWA (fins llavors nome?s havia competit al Gran Premi Catalunya-Costa Brava). Les dues competicions

escollides -per proximitat i recursos econo?mics- van ser Klitmoller (Dinamarca) i La Torche (Franc?a), en les quals nome?s es van celebrar competicions d´onades. A Dinamarca, Pare? va debutar en onades per primera vegada, aconseguint passar els trails -pre?vies- i classificar-se per a la competicio? principal, oferint un espectacular heat (duel) contra el dues vegades campio? del mo?n Philip Ko?ster, i aconseguir finalment una merito?ria dissetena posicio?. A Franc?a -fa nome?s una setmana- Marc Pare? va fer un pas me?s: va passar els trails i va guanyar per primera vegada un heat de la competicio? oficial. Marc Pare? resumeix el seu debut a la PWA 2014: "havia entrenat molt i sabi?em que arriba?vem be?, pero? no podi?em esperar aquests resultats tant bons. El nivell e?s molt alt i hi ha molta compete?ncia, so?n els millors windsurfistes del mo?n, amb molta experie?ncia i jo so?c el me?s jove". De cara al futur, el windsurfista del GEN Roses explica que "l´any vinent intentarem fer me?s proves del circuit, pero? e?s molt car i ens caldra? buscar patrocinadors. Jo em preparare? a fons per arribar en les millors condicions".