Sumar la primera victòria lluny del Municipal. Aquest és l'objectiu que s'ha marcat l'Olot d'Edu Vílchez per al partit d'aquesta tarda (17.30 h) a La Murtra contra l'Olímpic de Xàtiva. Fins ara, els de la Garrotxa només han estat capaços de gua?nyar com a local, i és per això, que ara s'han fixat anar una mica més enllà. Ja no hi ha excuses. L'equip s'ha tret -o s'hauria d'haver tret- després de sis jornades la pressió que suposa debutar per primer cop a la Segona Divisió B. I és evident que fer una bona temporada passa en bona part, per sumar també fora de casa.

Amb l'alta de David López, l'Olot compta amb tota la plantilla per al partit d'aquesta tarda i, per descomptat l'equip guanya en competitivitat, atès que López és un d'aquells jugadors que entra en els plans del tècnic, per vèncer en camp contrari, com una assignatura pendent i donar per finalitzat el viacrucis que es viu a domicili. L'Olímpic té els mateixos punts que l'Olot, és a dir, 9, amb la diferència que ha guanyar dos partits lluny del seu estadi: Ontinyent (1-2) i Constància (1-3), i només un davant dels seus aficionats.

Per part seva, els de la Garrotxa han fet del seu camp, un fortí, en disset mesos només han perdut dos partits, però pel contrari encara no ha puntuat a domicili en aquesta lliga. Durant la setmana, l'equip s'ha conscienciat per intentar-ho avui, atès que, com esmenta el seu entrenador, Edu Vílchez, "el terreny de joc és molt similar al nostre, amb la diferència que el seu és de gespa artificial". El tècnic afegeix que "el camp de La Murta acull un públic molt apassionat que empeny fort, i que a més és molt exigent amb els seus jugadors. Tenim la suficient força mental i física per intentar vèncer i trencar així el malefici a camp contrari", sentencia Vílchez.

Per aquest partit, l'exentrenador del Palamós seguirà sense poder comptar amb el central Albert Canal, que una setmana més segueix lesionat.