El Llagostera es va concedir ahir una bona alegria abans d'encarar l'important partit de dissabte contra el València Mestalla al Municipal (16.00). Un solitari gol de falta d'Enric Pi va ser suficient per eliminar el Manlleu classificar el Llagostera per a la fase final de la Copa Catalunya on l'espera ja el Barça o bé l'Espanyol. Un premi que sens dubte és una altra fita històrica dels gironins que aquesta temporada ja la van fer grossa a la Copa del Rei on van enfrontar-se al València. En un exercici magnífic de seriositat i eficàcia, els de Lluís Carrillo van estar perfectes en defensa i letals en atac on van aprofitar una de les poques ocasions de què van gaudir per a imposar-se. El gol de Pi a la primera part va encarrilar la classificació dels gironins que, tanmateix, van patir de valent a mans del conjunt osonenc a la segona part. Tant és així que al final el porter Moragón va acabar convertint-se en el millor jugador del partit en desfer tots i cadascun dels intents del Manlleu d'empatar.

Poca presència va tenir el Llagostera ahir en atac. Les internades innocents de Joaqui i Moreno no acabaven amb perill fins que en un llançament de falta, Enric Pi va avançar els gironins abans de la mitja hora de joc. El Manlleu va encaixar el cop amb dignitat i va estiar línies a la recerca de l'empat. Manu Moreno i, sobretot Gely de falta, van fer lluir Moragón abans de la mitja part.

Carrillo va fer molts canvis a la segona part per tal d'oxigenar els seus homes davant del duríssim calendari que els ve a sobre. Moragón tornaria a estirar-se de valent per evitar l'empat en un llançament de falta de Manel Sala. El porter balear salvaria de nou el seu equip a la sortida d'un córner on va aturar fins a tres rematades a boca de canó dels jugadors locals. Al final, la resistència va tenir premi. Una recompensa molt grossa com és haver-se d'enfronar al Barça o a l'Espanyol en una fase final encara sense data ni seu.