Un total de nou futbolistes de la primera plantilla del Barcelona han entrat a la llista de convocats que ahir el seleccionador espa?nyol, Vicente Del Bosque, va fer pública per als partits de classificació per al proper Mundial contra Finlànda i França. Els duels tindran lloc el proper divendres 22 de març al Molinón (Gijón) i el ?se?güent dimarts, 26 del mateix mes, a l'Stade de France de París.

Els blaugrana convocats per Vicente del Bosque són el porter Víctor Valdés, els defenses Jordi Alba i Gerard Piqué, els migcampistes Sergio Busquets, Xavi Hernández, Cesc Fàbregas i Andrés ?Iniesta; i també els davanters Pedro Rodríguez i David Villa. D'altra banda, el seleccionador no ha comptat amb el defensa Carles Puyol, ja que el futbolista de la Pobla de Segur té algunes molèsties que han obligat Del Bosque a donar-li descans.

Aquesta és la primera vegada que en una convocatòria de la selecció hi ha jugadors provinents de més clubs estrangers (4) que no pas d'equips que pertanyen a la Lliga espanyola (3).