La dolorosa derrota de dissabte contra l'Huracán ha deixat el Llagostera una mica més a prop dels llocs de perill, tot i que la distància de seguretat que mantenen els homes de Lluís Carrillo és prou correcta. La promoció de descens, que ara marca l'Oriola, és a sis punts, mentre que el descens directe, que ve assenyalat pel Constància, queda vuit per sota. Els rivals directes han retallat mínimanent el coixí gràcies al punt que van sumar els balears davant de l'Olímpic de Xàtiva i els alacantins contra el Prat.

A Llagostera ahir encara cuejava la indignació per la nefasta actuació de l'àrbitre madrileny Pérez Muley, que va ser determinant en la derrota contra l'Huracán. El col·legiat va deixar els gironins amb 9 (expulsions de Pi i Masó) i es va inhibir en almenys tres clars penals favorables als locals. Per postres, en el temps afegit, els valencians van aprofitar una de les escasses ocasions de gol que van generar, per fer el gol de la victòria i deixar l'equip de Lluís Carrillo amb un pam de nas. "Orgullos dels nanos!! S'hi han deixat la vida! Amb un menys hem estat superiors! A continuar!!", va escriure el director esportiu del club, Oriol Alsina, al seu Twitter.

El proper compromís del Llagostera serà dissabte que ve, en un altre camp complicat, el d'un Alcoià que ahir va perdre al camp del Sant Andreu i ha sortit dels llocs de play-off. El proper rival a casa serà el València Mestalla.

Dels resultats d'aquest cap de setmana destaca la nova victòria del Nàstic de Javi Salamero, que va imposar-se al camp de l'Atlètic Balears (0-1) i ja és setè a la classificació, tot i que molt lluny de la fase d'ascens (13 punts). A pesar d'això, però, els tarragonins, que es troben en el millor moment de la temporada després de sumar tres triomfs seguits, encara aspiren a classificar-s'hi.