L'equip ja ha demostrat que és capaç de gairebé tot. El Llagostera es va tornar a aixecar després d'una ratxa nefasta en els primers partits, va convertir-se en l'equip revelació i, fins i tot, va guanyar a l'històric camp del Centenari de Badalona amb un home menys. Uns èxits que han arribat després de no renunciar al seu estil, ni a l'hora de mesurar-se als rivals més complicats. Però avui, el repte serà diferent. Oriol Alsina ja havia tingut algun maldecap a l'hora de plantejar l'aliniació, això no és nou, però les baixes mai havien desdibuixat tant l'equip com aquest cop, on hi serà absents fins a cinc dels homes que havien jugat més minuts en els últims partiuts.

Per això, més que intentar superar un Saragossa B que malgrat estar en descens s'ha reforçat a fons i fa sis partits que no perd, el desafiament serà mantenir l'esperit de l'equip. A la defensa, igual que a Badalona, Rangel ocuparà la plaça d'Óscar Álvarez que tot ajust caba de recuperar-se d'una microruptura a la cama i està massa tendre per jugar avui.

Però els vertaders problemes per a Alsina arriben en la creació. El duet Ton-Eloi s'havia ergit com la batuta perfecta per a l'equip. Des de la mitjana aportaven la creativitat i la precisió en les jugades d'estratègia i cap dels dos podrà jugar aquest migdia per sanció. Eloi per acumulació de targetes i Alcover després de ser expulsar a Badalona. Aquesta vegada, Tito i Espolita hauran d'assumir el repte. I al davant passa tres quarts del mateix amb les absències de Mas i Virgili, tots dos lesionats. Amb dos i cinc gols respectivament, els dos eren els jugadors amb més olfacte a davant; Pi (si arriba després de la lesió que va fer-se contra el Mallorca B) i Uri, amb un perfil més lluitador formaran la dupla ofensiva. En total, seran quatre els canvis respecte a l'onze que va guanyar 0-1 la setmana passada, però tal com ahir asssenyalava l'entrenador, les baixes no han de ser excusa, "els que surtin han de competir bé, per això hi són".

Per aquest partit, Alsina no canviarà la manera de jugar dels seus. Ahir ja va advertir que l'objectiu serà "pendre la pilota" a un Saragossa B que la "mou molt bé" per acostar-se així a una nova victòria que podria catapultar a l'equip a pocs punts de la zona de promoció. Actualment són novens a quatre punts del Mallorca B, quart.

De la seva banda, el conjunt aragonès arribarà disposat a fer el pas definitiu fora del descens. L'equip que entrena Esnáider -exjugador argentí del Madrid, Juventus i Espanyol entre d'altres- no ha perdut aquest any 2012 gràcies a cinc reforços de pes: San Román, Mateu, Javi Martínez, González i Carreño.